nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egészségügyi hírek / Nincs vérhiány oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Nincs vérhiány
Megyénkben és az országban sincs vérhiány

Van elegendő vér vagy nincsen? A napokban gyakran ellentmondó híreknek jártunk utána.

Vimrázy Istvánné, a Magyar Vöröskereszt megyei szervezetének igazgatója elmondta: a megyében és az országban sincsen vérhiány. Sőt, a legújabb jelentések szerint százkét százalékos az országos véradás teljesítése.

Tény azonban, hogy az idei – régiónkba tartozó – kapolcsi fesztiválon a korábbi évekhez mért elváráshoz képest mintegy 50–54 százalékkal kevesebben adtak vért, de ennek az oka az volt, hogy a Művészetek Völgyében szervezett kevesebb programra kevesebben voltak kíváncsiak.

A megfelelő vérellátottságot mutatja az is, hogy augusztus 23-án a tatabányai Interspar Roadshow-án negyvennégyen adtak vért, ami nagyon jó arány. Azért is, mert ebből tizenketten első véradók voltak. A csütörtökön kezdődő tatabányai Vértes Expo első két napján lesz lehetőség a véradásra.

Forrás: www.kemma.hu


[ 2008.08.27. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-