nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Novemberben történt... oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Novemberben történt...
Beszámoló az előző testületi ülés óta történt eseményekről a város életében. November.
BESZÁMOLÓ a két ülés közötti eseményekről

November 4-én a jegyző asszonnyal köszöntöttük Kárász Sándor lakótársunkat 90-dik születésnapja alkalmából.
November 5-én a jegyzői értekezleten az aljegyző vett részt, tájékoztató hangzott el a hatósági ellenőrzések tapasztalatairól.
November 10-én Duka Gábor Karva polgármestere Lábatlanon járt a Hu-Sk határon átnyúló program pályázati lehetőségeinek egyeztetése céljából.
November 11-én az Esztergom – Nyergesújfalu Többcélú Kistérségi Társulási ülésen Dinnyés István képviselő úr vett részt.
November 12-én a Szociális Világnap alkalmából az alpolgármester köszöntötte a szociális ellátás dolgozóit.
November 13-án a Pedagógiai Szakszolgálat ülésén az alpolgármester úr, valamint az ezt követő AVE megbeszélésen a táti Polgármesteri Hivatalban Dinnyés István képviselő úr is részt vett. Az AVE megbeszélésen a 6 település 2009. január 1-jétől megvalósítandó hulladék kezelésével kapcsolatos teendőkről esett szó.
Az Ister – Granum ülésén Kiss Gábor aljegyző úr volt jelen. Többek között tájékoztató hangzott el a társulás helyzetéről és aktuális pályázati lehetőségekről.
Katasztrófavédelmi továbbképzésen Hortai Tamás műszaki ügyintéző vett részt.
November 14-én a Holcim alapításának 140-dik évfordulója alkalmából gyár-történeti kiállítás megnyitó ünnepsége volt a Gerenday Közösségi Házban, melyen az alpolgármester és a jegyző asszony vett részt. A kiállítást Richard Skene úr nyitotta meg.
November 18-án közmeghallgatás volt az Arany J. Iskola Dózsa Gy. úti telephelyén.
November 19-én Táton jegyzői egyeztető megbeszélés volt a hulladék kezelési közszolgáltatásról szóló rendeletek egységessé tételével kapcsolatosan, melyen a jegyző asszony vett részt.
Tájékoztatom Önöket, hogy a sebességjelző berendezések telepítése városunkban várhatóan december hónapban megtörténik.
Az iskolafejlesztési pályázat elutasítása miatt benyújtott panaszunk elbírálásával kapcsolatosan még hivatalos értesítést nem kaptunk.

Boda Csaba alpolgármester


[ 2008.11.19. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-