nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Nyári "sirály" tábor oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Nyári "sirály" tábor
A Lábatlani Sirályok Vízisport Egyesület ismét, immár harmadik alkalommal tábort szervez 2010.08.09-15 között

Nyári tábor Lábatlanon a Duna- parton!

A Lábatlani Sirályok Vízisport Egyesület ismét, immár harmadik alkalommal tábort szervez 2010.08.09-15 között, ami az Esztergomi Kistérségi Társulás 2010 évi komplex kistérségi szabadidősport programsorozatának fontos állomása.
Várjuk kistérségünk elsősorban felső tagozatos általános iskolás gyermekeit, akik a természetet szeretik, és nem rettennek meg egy kis egészséges mozgástól.
A tábor szállásadó helye a lábatlani Panoráma Panzió, ahol 3 ágyas fürdőszobás szobákban szállhatunk meg, a panzióban kapunk teljes ellátást.
A tábor alapvető célja, hogy megismertesse a résztvevőket a Duna és a vízi sportok szépségeivel. Együtt veszünk részt szakelőadónk „ A Duna szépségeiről- veszélyeiről” szóló előadásán, uszodába megyünk, ahol mindenki számot ad úszásismeretéről. Ezek után a résztvevők elsajátíthatják a kajak- kenu sport alapjait. Vízi túrán a Dunáról láthatják a neszmélyi hajópark magas technikatörténeti értéket képviselő kerekes gőzhajóit.
Nem csak a vízi élményeket fogjuk keresni, meglátogatjuk a Holcim Hungária ZRT gyárát, kirándulni fogunk a helyi kőbányába. Bejárjuk Lábatlan legújabb büszkeségét, az átadásra váró kibővült, felújított iskolát.
Lábatlan focipályáján tartandó sportvetélkedőn összemérhetik erejüket a táborlakók, és a Sirályok SE ifjúsági tagjai, az egész hetet átszövik a vetélkedők, melyek erősítik a tábor résztvevőinek csapatszellemét.
Lábatlan város, az Esztergomi Kistérség,és a Lábatlani Sirályok SE által támogatott tábor részvételi díja 10.000 Ft, ami a szállást, az ellátást és belépőjegyeken kívül a programok költségeit tartalmazza.

Jelentkezni lehet az alábbi címen: siralyok@invitel.hu, vagy telefonon Sujbert Levente egyesületi elnöknél a 70/558-0468 számon.

Letölthető jelentkezési lap

Minden érdeklődőt vár a Lábatlani Sirályok SE!

[ 2010.08.05. ]
MEGOSZTÁS:

Kapcsolódó képek
-