nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Nyerges 40/20 oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Nyerges 40/20
Tavaly ünnepelte Nyergesújfalu várossá avatásának 20. évfordulóját, mely alkalomból a Négy Égtáj SE egy 20 kilométeres emléktúrát szervezett.

Nyerges 40/20 teljesítménytúra és rendezvényei

Tavaly ünnepelte Nyergesújfalu várossá avatásának 20. évfordulóját, mely alkalomból a Négy Égtáj SE egy 20 kilométeres emléktúrát szervezett. A nagy sikerre való tekintettel (366 résztvevő) úgy döntöttünk, hogy - egy kicsit kiegészítve más programokkal - idén is megrendezzük ezt az eseményt, amely most kétnapos rendezvény lesz. A program gerincét a tavalyról ismerős, útvonalában idén kis mértékben módosított 20 km-es táv és egy teljesen új, 40 km-es túratáv jelenti, amelyen a részvételt felkészültebb túrázóknak ajánljuk, míg a 20 km-es távot minden kirándulni vágyónak. A gyaloglásban megfáradt túrázók a célba érkezés után megismerkedhetnek a Német Kisebbségi Önkormányzattal, és az Öreg-kő Lovasai Sportegyesület által a lovassport alapjaival is.

A gyalogtúra időpontja: 2010. április 24. Nevezés a nyergesújfalui tavaknál lévő Tó Büfénél; a nevezési idő mindkét távon: 7 órától 10 óráig. Nevezési díj a 20 km-es távon 200 Ft, a 40 km-es távon 400 Ft. Szintidők: a 20 km-es távon 7 óra; a 40 km-es távon 10 óra. Induláskor mindenki kézhez kapja az útleírást. A résztvevőknek minden ellenőrző ponton frissítőt biztosítunk, ajánlott azonban mindenkinek némi ennivalót, innivalót magával hoznia. A távot szintidőn belül teljesítőket oklevéllel és kitűzővel díjazzuk.

A lovas túrázók 2010. április 25-én teljesíthetik a 20 km-es távot, melynek rajtja 10 órától 11 óráig lesz a tavaknál.

Mindkét túratáv kiírása szerepel az országos ismertségű Teljesítménytúrázók Társasága éves programtervében is. A teljesítménytúráról részletes információk, az egyesületünk honlapján, (www.negyegtajse.hu), illetve később a plakátokon találhatóak.

Minden természetbarátot és túrázni vágyót szeretettel várunk.

Kérjük, támogassa Ön is adója 1 %-ával a Nyergesújfalui Négy Égtáj Túra- és Szabadidősport Egyesületet! Adószámunk: 18616954-1-11.

Szervező: Négy Égtáj SE

[ 2010.03.17. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-