nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Nyergesújfalu - a város fizeti ki a bírságot oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Nyergesújfalu - a város fizeti ki a bírságot
A képviselő-testület átvállalta annak a bírságnak a kifizetését, amelyet a Környezetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség rótt ki a Magyar-Toyo Seat Kft-re.
A város önkormányzatának képviselő-testülete átvállalta annak a vízgazdálkodási bírságnak a kifizetését, amelyet a Környezetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség rótt ki a Magyar-Toyo Seat Kft-re. A bírságot a településfejlesztési alapból fizetik ki.

[ 2008.12.05. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-