nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Nyert a bölcsőde pályázat oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Nyert a bölcsőde pályázat
Nyertes pályázat - A támogatás mértéke 7.285.511 –Ft, melyből a bölcsődei ellátáshoz szükséges tárgyi feltételeket kell megteremtenie településünknek.
A pályázat eredményeként ismét bölcsőde kerül kialakításra Lábatlanon

A Közép-Dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács támogatásban részesítette Lábatlan Város Önkormányzatát. A támogatás célja bölcsődei férőhelyek kialakítása óvodai ellátás mellett a lábatlani Zengő Óvodában. A támogatás mértéke 7.285.511 –Ft, melyből a bölcsődei ellátáshoz szükséges, jogszabályban előírt tárgyi feltételeket kell megteremtenie településünknek. A kialakítás részleteiről és ütemezéséről a későbbiek során adunk tájékoztatást.

A régióban egyedülálló módon az Esztergomi Kistérség kilenc települése részesült támogatásban.


Korábban:

Befogadták a bölcsőde pályázatot

Befogadásra került Lábatlan Város Önkormányzatának bölcsöde kialakítására irányuló pályázata. Mint ismeretes 2008. április 29-i ülésén döntött arról a képviselő-testület, hogy "az önkormányzati fejlesztések támogatása területi kötöttségek nélkül (HÖF CÉDE) támogatás elnyerése" című pályázat keretében bölcsöde létesítésére nyújt be pályázatot.
A vissza nem térítendő támogatás mértéke a teljes beruházás 60 %-a, legfeljebb 20M Ft. A tervek szerint a Zengő Óvoda mellett működő bölcsődei csoport elhelyezésére új rendeltetési egység kerülne kialakításra. Sikeres pályázat esetén a tetőszerkezet is felújításra kerülne. A beruházás összköltsége mintegy 12M Ft, melyből az önkormányzat által biztosított saját forrás csaknem 4,8M Ft.

A pályázatról végleges döntés július közepén várható.


További információ:
http://www.labatlan.hu/palyazat


[ 2008.07.14. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-