nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Nyertes pályázat oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Nyertes pályázat

A Gazdasági és Közlekedési Minisztérium által „az országos főutak átkelési szakaszain a forgalom csillapítására, a gyalogosok védelmének növelésére, a járművek sebességének csökkentésére alkalmas beavatkozások társfinanszírozására” kiírt pályázaton településünk két darab sebességjelző berendezés létesítésére nyert forrást.

A 10. számú főút településközponton átmenő szakaszának 57. és 59. kilométerszelvényénél egy-egy darab sebességjelző berendezés kerülhet telepítésre a pályázati támogatás alapján. A berendezések a sebesség kijelzésén túl minden forgalmi adatot rögzítenek és előre programozható szöveges felirattal is felhívják az autósok figyelmét a sebességhatárok betartására.
A radaros berendezések és telepítésük bruttó költsége 2.212.800,- Ft, melyhez az önkormányzat 361.920,-Ft önrészt biztosított.
A sebességjelzők létesítésével reményeink szerint a nagy sebességgel haladó autósok száma mérséklődni fog, így csökken a 10. számú főút mentén tapasztalható balesetveszély is.


[ 2007.12.12. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-