nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Nyertes pályázat oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Nyertes pályázat
7.5 millió forintos működési támogatásban részesítette a munkaügyi miniszter a lábatlani Kuckó Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálatot.

A lábatlani székhelyű intézmény 2008. szeptember 9-én pályázatot nyújtott be a Munkaügyi MInisztérium valamint a Foflalkoztatási és Szociális Hivatal által megjelentetett  "Támogató szolgáltatást, a közösségi ellátást és az alacsonyküszöbű szolgáltatást működtető szolgáltatók befogadása és állami támogatása" céljából kiírt pályázatra.

A beérkezett 722 pályázatból a szociális és munkaügyi miniszter és az FSZH főigazgatója 523 pályázatot részesített támogatásban, összesen 5.551.346.000 Ft értékben, a lábatlani intézmény a Támogató Szolgálat működtetésére 7.5 millió forintot nyert.

További információ...


[ 2008.11.07. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-