nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Nyertes pályázat oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Nyertes pályázat
Utólagos akadálymentesítés támogatására kiírt pályázat keretében megvalósult településünk három közintézményének utólagos akadálymentesítése

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv, KÖZÉP-DUNÁNTÚLI OPERATÍV PROGRAM -5.3.2 Utólagos akadálymentesítés támogatására kiírt pályázat keretében támogatásból megvalósult településünk három közintézményének utólagos akadálymentesítése.
A megvalósításhoz Lábatlan Város Önkormányzata (2541 Lábatlan, József A. u. 60.) a „Lábatlani Polgármesteri Hivatal akadálymentesítése- esély a közszolgáltatásokhoz való egyenlő esélyű hozzáféréshez” c. projektje 4.901.738 Ft , „A lábatlani Egészségház akadálymentesítése” c. projektje 3.496.505 Ft, „A lábatlani Gondozási Központ akadálymentesítése” c. projektje 5.233.036 Ft támogatásban részesült.

 

A pályázatokkal kapcsolatos információk megtalálhatók a www.nfu.hu, www.vati.hu honlapokon.


[ 2009.02.16. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek