nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Nyit a városháza oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Nyit a városháza
Augusztus 11-től ismét lehet ügyeket intézni Lábatlan és Nyergesújfalu polgármesteri hivatalaiban.

Lábatlanon augusztus 1-8. között tartott zárva a polgármesteri hivatal, mivel az épület akadálymentesítését végezték.  A szünet alatt sor került a burkolat cseréjére, valamint az akadálymentes közlekedés feltételeinek megteremtésére.

A nyergesújfalui Városháza július 28-augusztus 8-ig tartott zárva. Törvényi felhatalmazás alapján a dolgozók éves szabadságának egy részét most adták ki, így a Polgármesteri Hivatalban igazgatási szünetet rendeltek el. Ezalatt csak az okmányiroda és a halaszthatatlan anyakönyvi ügyintézés működött. 

Augusztus 11-től mindkét településen ismét teljes létszámmal dolgoznak a polgármesteri hivatalok alkalmazottai.


[ 2008.08.07. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-