nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Nyolc év. oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Nyolc év.
Az egyesület elnöke voltam

Összegzés

A Lábatlani Egyetértés Sportegyesület elnöke voltam 2000. március.31 - 2008.április 3 között. A nyolc évet pár sorban nehéz összefoglalni, de a lényeges eseményeket szeretném kiemelni.
Minden vezető pályafutása során rengeteg problémával, kihívással szembesül, lehet az jó vagy rossz. Céljaim között mindig az szerepelt kiemelt helyen, hogy az egyesületbe minél több lábatlani lakost vonjak be, számukra megfelelő sportolási lehetőséget biztosítsak, teremtsem meg a kultúrált sportolás lehetőségeit.

Sportpálya -foto:kg
Statisztikák alapján kimutatható, hogy az SE taglétszáma évről-évre növekedett. Köszönhető annak, hogy a működő szakosztályok megtartása mellett új szakosztályokat sikerült indítanunk ( tenisz, teke, bowling, atlétika ). A Magyar Atlétikai Szövetség és helyi cégek segítségével, valamint társadalmi munkával az atlétikapályát és a hozzá tartozó gyakorlóhelyeket teljesen felújítottuk, közel 500 atléta avatta fel az új létesítményt.
 Minden évben valamilyen nagyobb fejlesztést tűztem ki az egyesület elé, ezek megvalósításához természetesen jó kapcsolatot kellett kialakítanom az Önkormányzaton kívül a lábatlani meghatározó cégekkel is. A Holcim Rt.által kiírt pályázatokon többször díjat nyertünk, melyekből a közösséget érintő fejlesztéseket valósítottunk meg, kosárlabdapálya, lábteniszpálya került kialakításra, a régi „középkori” WC helyén kis játszóteret építettünk. Ezzel párhuzamosan az épület Rózsa Ferenc utcai végében a régi kazánház helyén kultúrált vizesblokk készült. A sportpálya épülete Cementgyári tulajdonból Önkormányzati tulajdonba került. Aktuálissá vált az épület teljes felújítása, természetesen ez egyik napról a másikra nem megy. 2006-ban pályázati keretből a külső nyílászárók cseréje és a fűtésrendszer teljes cseréje megtörtént. 2007-ben a magastető megépítése után megszűntek a beázások, néhány helység festése is megtörtént. Szintén ebben az évben a lelátót teljesen felújítottuk.
Az egyesület szerepvállalása Lábatlan életében 2002-től fokozatosan nőtt. Minden évben megrendeztük hagyományos tornáinkat, segítséget nyújtottunk az Építők Nap-i sportrendezvényeken. A Városi Napok elindításában is szerepet vállaltam, lábtenisztorna, tenisztorna, 16 csapatos kispályás focitorna, futóverseny, íjász -és judo bemutató szerepelt az SE programjai között. A Városrészrek vetélkedőjén cégek, intézmények dolgozói, baráti társaságok versengtek egymással.
2006-ban ünnepelte egyesületünk alapításának 80-ik évfordulóját, melyről nagyszabású rendezvénysorozattal emlékeztünk meg. Első alkalommal rendeztünk kiállítást a 80 év történéseiből, sikeres lábatlani sportolók pályafutásából és bemutattuk a „jövő reménységeit”.
2007 április 30-án jótékonysági focimeccset szerveztünk Gombai Dóri gyógykezeléséért a Győri ETO csapatával.
Szándékosan fogalmaztam többes számban, mert ezek az eredmények csak összefogással, közös munkával jöhettek létre. Ezúton szeretném megköszönni mindazoknak a segítségét, akik valamilyen módon támogattak eddigi tevékenységemet.


Schrenk Péter
az Egyetértés Sportegyesület leköszönő elnöke


[ 2008.05.29. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek