nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Október 5-rally oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Október 5-rally
Idén a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség vezetésének és a sportban résztvevők közös szándéka szerint szeretnénk ezt a tradicionális rendezvényt feléleszteni.

Az Első Rallye Sportmanager Iroda 2013. október 4-5. között rendezi meg - a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség jóváhagyásával – a Magyar Országos Rallye Bajnokság idei 5. futamát, Budapest Rallye néven.

A Budapest Rallye sokáig tradicionális rendezvénye volt az Országos Rallye Bajnokságnak.
Idén a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség vezetésének és a sportban résztvevők közös szándéka szerint szeretnénk ezt a tradicionális rendezvényt feléleszteni.

2013. október 5. szombaton
Útlezárás: Lábatlan – Bajóti elág – Bajna elág
Időpontja: 08:00 – kb: 17:00 óra

A megközelítés zárását belterületen alakítjuk ki, de egyeztetésünk alapján az itt lakókat ez nem érinti,ők a rendezvény ideje alatt is szabadon mozoghatnak. A záráspont a rendezvényre érkezők számára kerül kialakításra.
A zárásnál a K-EM RFK munkatársai is közreműködnek.


[ 2013.10.04. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek