nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Ökumenikus istentisztelet oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Ökumenikus istentisztelet
MEGHÍVÓ - 2013. január 27. vasárnap du. 4 órakor a lábatlani református templomban ökumenikus istentisztelet. Igét hirdet: Tóth Bertalan plébános úr
Mit kíván tőlünk az Úr?
Mikeás 6:6-8

„Mivel járuljak az ÚR elé? Hajlongjak-e a magasságos Isten előtt? Talán égőáldozattal járuljak elébe, esztendős borjakkal? Talán kedvét leli az ÚR a kosok ezreiben, vagy az olajpatakok tízezreiben? Talán elsőszülöttemet áldozzam bűnömért, drága gyermekemet vétkes életemért? Ember, megmondta neked, hogy mi a jó, és hogy mit kíván tőled az ÚR! Csak azt, hogy élj törvény szerint, törekedj szeretetre, és légy alázatos Isteneddel szemben.” (Mik 6:6-8)(Nem hivatalos fordítás!)

A mindannyiunk számára fontos felekezetközi kapcsolataink továbbépítése érdekében idén is megrendezzük hagyományos évkezdeti ökumenikus istentiszteletünket, melyet 2013. január 27-én, vasárnap du. 4 órai kezdettel tartunk a lábatlani református templomban.


Igét hirdet: Tóth Bertalan plébános úr.
Szolgál: A Lábatlani Halasi István Református Ifjúsági Kórus

Kérjük, jelenlétével tisztelje meg a szolgálattevőket!

[ 2013.01.21. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-