nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Ökumenikus istentisztelet oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Ökumenikus istentisztelet
Az ünnepély helyszíne: lábatlani református templom. Időpontja: 2014. augusztus 24. vasárnap délelőtt 10 óra.

MEGHÍVÓ

Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját a gyimesfelsőloki Árpád-házi Szent Erzsébet Líceum tanulóival, és az Iskola Igazgatójával, Berszán Lajos Atyával tartandó ökumenikus ünnepi istentiszteletre.
Az ünnepély helyszíne: lábatlani református templom.
Időpontja: 2014. augusztus 24. vasárnap délelőtt 10 óra.

Iskola a Gyimesben - Árpádházi Szent Erzsébet Római Katolikus Líceum Gyimesfelsőlok/ állami kitüntetés az iskolaalapítónak
„Örvendek, hogy erre a legkeletibb pontra ide figyelnek, és értékelik az itteni iskolaszervező munkát” – mondta Berszán Lajos gyimesfelsőloki iskolalapító lelkész.
20 évvel ezelőtt 30 diákkal indult a keresztény szellemben működő iskola. Jelenleg két épületben 400 gyermek tanul. Az esti tagozatra azok a felnőttek is beiratkozhatnak, akik az érettségi vizsgát szeretnék letenni.
Erdély keleti határán, a Sziklára épített házban, a gyimesi és moldvai csángóknak Berszán Lajos gyimesfelsőloki lelkész 1994-ben teremtette meg a magyar nyelven való középiskolai továbbtanulás lehetőségét.

[ 2014.08.18. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-