nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Olaj-tolvajok oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Olaj-tolvajok
Őrizetbe vette a rendőrség azt az öt embert, akik tavaly nyár óta rendszeresen loptak és árusítottak olajat Komárom-Esztergom megyében is

Több mint félmilliárdos kárt okoztak az olaj-tolvajok
Őrizetbe vette a rendőrség azt az öt embert, akik tavaly nyár óta rendszeresen loptak és árusítottak olajat, Budapesten, és Komárom-Esztergom megyében, több mint félmilliárd forint kárt okozva ezzel az áramszolgáltatóknak.

Két férfi tavaly nyáron kezdett el trafóházakat feltörni, és olajat lopni, először Budapesten, majd Komárom-Esztergom megyében. A mindennapos lopásokkal több mint félmilliárd forint kárt okoztak az E.ON-nak és más áramszolgáltatóknak. Egy-egy alkalommal körülbelül kétszáz liter olajat loptak el, aminek literjét 150-160 forintért adták tovább az orgazdáknak.

Az év végén a két férfi "munkakapcsolata" megszakadt, így egyikük, egy 36 éves tokodaltárói férfi rokona, egy 24 éves szintén tokodaltárói fiatalember "lépett be" helyette. Ekkor működésüket áthelyezték hazai terepre, Lábatlanon, Nyergesújfalun, Dorogon és Esztergomban kezdtek lopni.

A rendőrség ez év februárjában derítette fel az elkövetők kilétét, akik közel 250 bűncselekményt követtek el. Az olaj-tolvajok megszervezetten, profi felszereléssel, gyorsan és csöndesen dolgoztak. Elfogásuk után az orgazdákat, egy 39 éves esztergomi, és egy 46 éves tokodaltárói férfit, is sikerült kézre keríteni. A házkutatások során a bűncselekmények elkövetéséhez használt eszközöket - kannákat, hordókat - foglaltak le a rendőrök. Mind az öt férfi őrizetbe vették.

Forrás: vponline.hu


[ 2011.03.03. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-