nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Oltalom Beszámoló 2011 oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Oltalom Beszámoló 2011
LK Oltalom Idősek Otthona Közhasznú egyszerűsített éves beszámolója 2011.

A nonprofit korlátolt felelősségű társaság időskorúak szakellátását biztosító bentlakásos otthonként működik. Működési engedélyét 2004. 01. 01-től határozatlan időre kapta a Komárom-Esztergom megyei Közigazgatási Hivataltól, illetve a Magyar Államkincstár Komárom-Esztergom Megyei Területi Igazgatóságával kötött támogatási szerződéssel is rendelkezik.
Az idősek otthona 50 fő ellátott elhelyezését 1-2 ágyas szobákban fürdőszoba nélkül, valamint emeltszintű ellátást biztosító 1-2 ágyas fürdőszobás szobák rendelkezésre bocsátásával biztosítja.

Tovább....


[ 2012.05.30. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-