nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Önkéntesek jelentkezését várjuk! oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Önkéntesek jelentkezését várjuk!
Várjuk lábatlani lakosok jelentkezését, akik segítségre szoruló településből érkező jelzés esetén önkéntes munkát vállalnak

Önkéntesek jelentkezését várjuk

A várható, előrejelzett vízszintre irányuló árvízi védekezési munka Lábatlanon a környező települések önkénteseinek, polgárőreinek, és a helyi lakosok segítségének köszönhetően befejeződött. A környező szomszédos településeken (Dunaalmás - Tát körzetben) azonban a várható vízszint még számos feladat ellátását igényli a várható kártételek megelőzése érdekében.

Várjuk lábatlani lakosok jelentkezését, akik segítségre szoruló településből érkező jelzés esetén önkéntes munkát vállalnak, jellemzően az árvízi védvonalon történő feladatellátással.

Amennyiben segítséget kíván nyújtani, úgy kérem a polghiv@labatlan.hu

e-mail címre küldje meg nevét és mobil telefonszámát. Amennyiben a környező településekről segítségére vonatkozó igény, jelzés érkezik, úgy telefonon egyeztetünk Önnel és pontosítjuk a feladatvégzést.

Segítségét köszönjük. Várjuk jelentkezését.

Info: 33/517500


[ 2013.06.05. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek