nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Önkormányzati kitüntetések oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Önkormányzati kitüntetések
FOTÓK! A november 29-ei vasárnapi adventi koncert és -vásár keretein belül polgármesteri díjátadásra is sor került a Gerenday Közösségi Házban.

Török István polgármester úr három oklevelet adott át az adventi hangverseny nyitányaként.

Schmidt–Kovácsné Berta Andrea Polgármesteri dicséretben részesült Lábatlan szociális alapellátása, különösen az idősek gondozása terén végzett kiváló tevékenysége elismeréséül.

A labdarúgás területén kifejtett kiváló munkájáért, a csapatszellem példamutató fejlesztésében elért kimagasló teljesítményéért Dudás Ádám
LÁBATLANÉRT emlékplakett elismerést kapott.

Végezetül Dr. Lukácsy András részére a település történeti értékeinek megőrzése érdekében végzett kiemelkedő tevékenysége, töretlen hűsége elismeréséül Díszpolgári címet adományozott.


[ 2009.12.04. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-