nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Örökbefogadó nap oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Örökbefogadó nap
A tatabányai Tappancs Állatotthon örökbefogadó napot szervez vasárnap délelőtt tíz órától a Tatai Állatkórházban.

A Csapó úti létesítményben egész nap várják majd a kutyabarátokat. A tatabányai állatotthonból több ebet is áthoznak Tatára a rendezvényre, de az önkéntesek számos szórólappal, tájékoztatóval, és a többi örökbefogadásra váró kutyáról készült fotóval is készülnek a vasárnapra.

Ahogy Zsigáné Marosi Évától, a Tappancs Állatotthon vezetőjétől megtudtuk, nagy szükség lenne felelősségteljes gazdikra, mert továbbra is telt házzal üzemelnek, vagyis mintegy kilencven kutya vár jobb sorsra és gazdára náluk.
- Kis-, és közepes testű ebek is vannak nálunk. Nyolcvan százalékuk inkább lakásba való. Mindegyik kutyánk chippelt, oltott és ivartalanított. Ez egyébként szabály is. Csak a négy-öt hónaposnál kisebb kölyökkutyák nincsenek még ivartalanítva, de az ő költségeiket is átvállaljuk, ha ezt kéri az új gazdi - mondta el Zsigáné Marosi Éva.

Azok, akiknek valamelyik eb megtetszik, akár már vasárnap kezdeményezhetik az örökbefogadást, Tatabányán pedig, a Síkvölgyön található állatotthonban a többi kutyával is meg lehet majd ismerkedni.

Forrás: www.kemma.hu


[ 2010.10.08. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-