nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Országgyűlési képviselő választási hirdetmény oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Országgyűlési képviselő választási hirdetmény

HIRDETMÉNY


Tisztelt Választópolgárok!


Tájékoztatjuk a Tisztelt Választópolgárokat, hogy a Magyar Demokrata Fórum a 2006. évi országgyűlési választások április 23-i, II. fordulójában a Komárom - Esztergom Megyei 04-es OEVK-ban indulási jogosultságot szerzett

Szemereki Zoltán

jelöltje visszalépett, indulási jogosultságáról írásban lemondott.

Mivel a szavazólapok nyomdai előállítása megtörtént, így a kiesett jelölt nevét a Szavazatszámláló Bizottságok kötelessége egyértelműen áthúzni.

A kiesett jelöltet, úgy kell kezelni, mintha a szavazólapon nem is szerepelne, a jelöltre leadott szavazat érvénytelen!

Lábatlan, 2006. ápirlis 20. Schantzl Edit
HVI vezetője


[ 2006.04.21. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek