nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Országos Polgárőr Nap oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Országos Polgárőr Nap
Országos Polgárőr Nap, Jászberény, 2012. június 23. Megyénkből két fő részesült elismerésben, illetve kitüntetésben: Bárdos Zoltán és Bodrogai Sándor

A Polgárőrség vezetése, vendégei megtartották Jászberényben a 2012-es Polgárőr napot.

A Polgárőrség munkáját az égiek is elismerték, gyönyörű napsütésben ünnepeltek az ország polgárőr küldöttei, családtagjaikkal együtt, mintegy ötezer fős létszámmal.

A megjelent vendégek: Dr. Pintér Sándor belügyminiszter, Dr. Hatala József, országos rendőr-főkapitány, Dr. Túrós András, az OPSZ elnöke, Dr. Kocsi Máté, az Oszággyűlés Honvédelmi és Rendészeti bizottságának elnöke, Dr. Paskai László, nyugalmazott bíboros, a megyei rendőrfőkapitányok túlnyomó része, Dr. Szabó Tamás, Jászberény polgármestere, Dr. Lengyel Györgyi, a Megyei Kormányhivatal vezetője, a társszolgálati szervek magas rangú vezetői, Habsburg György, a Magyar Vöröskereszt elnöke, valamint teljes létszámban képviselte magát az OPSZ vezetősége.

Ünnepi beszédet mondott Dr. Pintér Sándor, belügyminiszter. Ez után került sor a Rendőrség és az OPSZ együttműködési szerződésének aláírására Dr. Hatala József, országos rendőr-főkapitány és Dr. Túrós András, az OPSZ elnökének kézjegyével.

A vándorzászló átadása után a téren felsorakozott 110 fő a polgárőr eskütételre, ebből megyénket 5 fő képviselte. Az eskütétel után Dr. Paskai László bíboros úr egyházi áldást adott, kiemelve a polgárőrök áldozatos munkáját, az egyház és a Polgárőrség kitűnő kapcsolatát is megemlítve.

Elismerések átadása: a megjelent küldöttek és a vendégek előtt Dr. Pintér Sándor belügyminiszter, Dr. Hatala József országos rendőr-főkapitány, Dr. Túrós András, az OPSZ elnöke adta át az országos kitüntetéseket, ill. elismeréseket. Megyénkből két fő részesült elismerésben, illetve kitüntetésben: Bárdos Zoltán, a KEMPÖSZ elnöke a Polgárőr Érdemkereszt arany fokozatát kapta, valamint Bodrogai Sándor, az Esztergom Városi Polgárőr Egyesület elnöke belügyminiszteri oklevelet és emléktárgyat kapott a Polgárőrség érdekében hosszú időn át végzett kimagasló munkája elismeréséül.

Forrás: http://szeretgom.hu/


[ 2012.07.03. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-