nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Sport / Labdarúgás / Hírek / Őszi bajnok a Lábatlan U12-es csapata oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Őszi bajnok a Lábatlan U12-es csapata
Nagyon jól sikerült az őszi szezonunk, hiszen a 10 mérkőzésünkből 9-et megnyertünk, és csak 1-szer szenvedtünk vereséget.
Egy év kihagyás után a Lábatlan ismét nevezett az U12-es bajnokságban. Csapatunk elég korán Július 22-én kezdte a felkészülést az idei szezonra. Heti 4 edzéssel és 1 felkészülési mérkőzéssel, vártuk a bajnokság kezdetét. Igen csak bő kerettel, pontosabban 18 fővel.
A mérkőzések 2*35 percesek, félpályán keresztbe játszanak. Létszám: 8+1 fő. Ez idáig csak néhány játékosunk szerepelt bajnokságban, a többiek csak tornákon vettek részt. Nagyon jól sikerült az őszi szezonunk, hiszen a 10 mérkőzésünkből 9-et megnyertünk, és csak 1-szer szenvedtünk vereséget. Összesen 66 gólt rúgtunk, és csak 4-szer sikerült az ellenfeleinknek bevenni a kapunkat. Csúcsot is döntöttünk, hiszen 303 percig nem kaptunk gólt. Fair Play listán is az 1. helyen állunk, hiszen sárga és piros lapot sem kaptunk, sőt még büntetőt sem ítéltek ellenünk. Góllövőlista élén is lábatlani játékos tanyázik. Tenki Roland már 18 gólnál jár.
Eredmények:
1.forduló: Lábatlan-Tabak 22-1
2.forduló: Dorog-Lábatlan 0-4
3.forduló: Lábatlan-Komárom 0-1
4.forduló: Lábatlan-Csolnok 8-0
5.forduló: Kesztölc-Lábatlan 0-6
6.forduló: Lábatlan-Piliscsév 16-0
7.forduló: Tát-Lábatlan 0-4
8.forduló: Tabak-Lábatlan 2-4
9.forduló: Lábatlan-Dorog 1-0
10.forduló: Komárom-Lábatlan 0-1

Csapattagok: Molnár Ákos, Szatmári Kevin, Kloska Mercédesz, Molnár Richárd, Szabó Zoltán, Balla Tamás, Fábián-Nagy Ákos, Fábián-Nagy Balázs, Tenki Roland, Héjjas Csongor, Cziván Balázs, Bargel Benjamin, Ambrózy Dávid, Chirita Rafael, Teller Álmos, Éberle Kolos, Deme Tamás, Huszák Milán, Edző: Gere Róbert
Köszönöm az edző kollégák segítségét, akik végig a csapat mellett voltak.
Külön köszönet a szurkolóknak, akik hétről-hétre bíztattak minket, illetve segítették a csapatot. Nagyon jó érzés volt megtapasztalni, hogy milyen sokan szorítanak nekünk. Nélkületek sehol sem lennék. Remélem sikerült sok örömet szereznünk nektek.
Bízom a remek tavaszi folytatásban, hiszen ez még csak a KEZDET......
Hajrá Lábatlan!!!

Gere Róbert

[ 2011.11.29. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-