nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Őszi események az Idősek Klubjában oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Őszi események az Idősek Klubjában

  Nyár végétől kezdődően sűrűn egymást követték az események klubunkban.
  Szeptember 29-én Búbánat-völgyben jártunk az Idősek Klubjainak Megyei vetélkedőjén. Gyönyörű környezetben, a Kerek–tó partján, nagyon szép időben tölthettünk el egy napot az Esztergomi Esélyek háza rendezésében. Hat fős csapatunk öt fordulós tudáspróbán mérhették össze tudásukat a többi település csapataival. A nap folyamán szellemi és ügyességi versenyen, őszi divatbemutatón, sütemény olimpián és karaoke bemutatón vehettek részt yugdíjasaink. Ez utóbbin Kovács Ferencné és Ekker Károlyné a Neoton Familiát utánozta és dalaikat énekelte ügyesen és talpraesetten. A csapat tagjai: Horváth Zsigmondné, Kovács Ferencné, Ekker Károlyné, Víg Béláné, Farnadi Jakabné és Recski Sándorné III. helyezést értek el a vetélkedőn.
  Október 5. kétszersen is nagy eseménynek számított nyugdíjasaink életében. Az Idősek KI- MIT-TUD-ja, és az éves munkákból ”Hagyomány és Jövő” címmel készült kiállítás nyújtott egésznapos programot és szórakozást az érdeklődőknek a Gerenday Közösségi Házban. A rendezvény sikerességét mi sem bizonyítja jobban, mint a 150 szereplő és néző részvétele. Az idősek öt kategóriában mutatták meg tudásukat. Hallhattunk gyönyörű szavalatokat, dalokat,szájharmonika muzsikát, láthattunk járókeretes táncot, fantasztikus színjátékot, és opera imitálást is. Vendégeink voltak a Dorogi Idősek klubja, a nyergesújfalui Szent Mihály Otthon lakói, a Mécses Lakóotthon fiataljai és az Oltalom Otthon lakói is. A szereplő idősek talpraesetten, élet-tapasztalatukhoz méltóan, a fiatalok humorosan, bravúrosan, rengeteg energiát felhasználva szórakoztatták a közönséget és a zsűrit. A zsűri tagjai nagyon nehezen tudták felállítani a helyezések sorrendjét. A szponzorok jóvoltából miden résztvevőt szép ajándékkal tudtunk jutalmazni. A Bartos Kft.- nek köszönhetően esztétikus környezetben, szépen megterített asztalnál fogyaszthattuk el a finom ebédet.
Ezúton szeretnénk köszönetet mondani támogatóinknak, hogy segítségükkel létrejöhetett rendezvényünk: Holcim Hungária Rt., Calmit Hungária Kft., Lábatlan Közösségi Céljaiért Alapítvány, Piszke Iparcikk bolt, Piszke Csemege bolt, Piszke ÖKO Kft., Giacintó Virágbolt, Holcim Hungária Rt. Szakszervezete, Forest-Papír Rt.
  Október 15-én Kisbéren Győr-Moson-Sopron és Komárom-Esztergom megye Ki-Mit-Tud-ján vettünk részt. Az egésznapos rendezvénynek a nemrégiben átadott Vass Albert Művelődési Ház adott otthont. A két megye települései szociális intézményei időseinek és fiataljainek műsorait láthattuk. A vetélkedő mottója az idei évben a ”Nemzedékek kapcsolata” volt. A lábatlani Idősek Klubja műsorösszeállítása nagyon elnyerte a zsűri és a közönség tetszését. A pontszámok alapján II. helyezést értünk el. Jutalmul oklevelet, egy szép kerámia szobrot kaptunk és meghívást a megyei KI-MIT–TUD gálára, ami október 27-én lesz Tatabányán. A nap végén fáradtan, de büszkén tért haza a társaság.
A Ki-Mit-Tud-on készült képek

[ 2005.10.25. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek