nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Őszi lomtalanítás oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Őszi lomtalanítás
2013. október 19-én szombaton kerül sor az őszi lomtalanításra, melynek keretében szeretnénk városunkat és környékét a felesleges hulladékoktól mentesíteni.

LOMTALANÍTÁS


2013. október 19-én szombaton kerül sor az őszi lomtalanításra, melynek keretében szeretnénk városunkat és környékét a felesleges hulladékoktól mentesíteni.

Kérünk mindenkit, hogy reggel 8 órára helyezze ki ingatlana elé az összegyűjtött, elszállítandó hulladékot, mert az elszállítás csak ezen az egy napon történik!

Lomtalanításkor kihelyezhető az INGATLANOKNÁL KELETKEZŐ HULLADÉK, LOM (NAGYOBB BERENDEZÉSI TÁRGY).

Nem tartozik a lomtalanítás anyagai közé a veszélyes hulladék, építési törmelék, szénpor, falevél, gally, állati tetem, trágya, gumiabroncs, valamint az olyan súlyú, méretű tárgy, melynek felemeléséhez darus gépkocsi igénybevétele szükséges (pl. gépkocsi karosszéria, kazán, stb.)


VESZÉLYES HULLADÉK GYŰJTÉS

A háztartásokban keletkező veszélyes hulladékot (olajos, festékes és egyéb veszélyes göngyölegek) ugyanezen a napon, a Polgármesteri Hivatal előtti konténerben kérjük elhelyezni!

Az akkumulátorokat, elemeket, gyógyszereket, elektronikai hulladékokat október 21-én (hétfőn) 8-18 óra között a Művelődési Házban, a gumiabroncsokat a Polgármesteri Hivatal előtt lehet leadni.


Kérünk mindenkit a köztisztasági előírások betartására.


Polgármesteri Hivatal


[ 2013.09.24. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek