nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Őszi lomtalanítás oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Őszi lomtalanítás
LÁBATLAN településen az őszi lomtalanítás 2020. október 12-én HÉTFŐN kerül megrendezésre.
A lomtalanítást a településen közszolgáltató, VERTIKÁL Nonprofit Zrt. végzi.
Kérjük, az elszállítandó lomokat reggel 6 órára helyezzék el közterületen, úgy, hogy azt a begyűjtést végző jármű meg tudja közelíteni és a rakodás biztonságosan és balesetmentesen elvégezhető legyen.
A lomtalanítás során kérjük, amennyiben lehetséges, a kisdarabos lomhulladékát nyitott zsákban vagy dobozban helyezze ki, ezzel könnyítve meg a szolgáltató munkáját.
Éves lomtalanítás keretében háztartási lomok- háztartási berendezési tárgyak, bútorok, műanyag eszközök, könyvek, ruhák, szőnyegek, megunt játékok stb.- kerülnek elszállításra.
Lomtalanításkor kihelyezhető az INGATLANOKNÁL KELETKEZŐ HULLADÉK, LOM (NAGYOBB BERENDEZÉSI TÁRGY)

NEM TARTOZIK a lomtalanítás anyagai közé a háztartási szemét, veszélyes hulladék, építési törmelék, szénpor, falevél, gally, állati tetem, trágya, gumiabroncs, valamint az olyan súlyú, méretű tárgy, melynek felemeléséhez darus gépkocsi igénybevétele szükséges (pl. gépkocsi karosszéria, kazán, stb.)

VESZÉLYES HULLADÉK GYŰJTÉS

A háztartásokban keletkező veszélyes hulladékot (olajos, festékes és egyéb veszélyes göngyölegek), valamint az elemeket, elektronikai hulladékokat, gumiabroncsokat (kizárólag személyautó abroncs!) ugyanezen a napon reggel 8-15 óra között, a volt teniszpályán (Lábatlan, Sport u. 19.) elhelyezett konténerekben kérjük elhelyezni!
Az elhelyezést felügyelni fogjuk!!!


Addig is felhívjuk figyelmüket, hogy a nyergesújfalui hulladékudvarban lábatlani lakosoknak van lehetőségük pl. gumiabroncs, elektronikai hulladék, zöldhulladék, lom és veszélyes hulladék stb. elhelyezésére (minden szombaton 8-13 között) !
A lomtalanítás kizárólag azokra az ingatlanokra vonatkozik, akik lakossági hulladékelszállítási szerződéssel rendelkeznek. Nem tartozik ide pl. pincesor, garázsor, mezőgazdasági terület!


Kérünk mindenkit a köztisztasági előírások betartására!

Polgármesteri Hivatal

[ 2020.09.23. ]
MEGOSZTÁS:

Kapcsolódó képek
-