nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Oktatási hírek / Osztályfőnöki óra a Forestben oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Osztályfőnöki óra a Forestben
Izgatottan mentünk be a gyár épületébe, ahol sok érdekességet és tudnivalót árultak el nekünk.

 Rendhagyó osztályfőnöki óra

Október 13-án gyárlátogatást tettünk a Forest lábatlani gyárába. Megnéztük, hogyan készül a toalett papír. Az üzemet Kéhner László mutatta meg nekünk, de segítségünkre voltak az irodában dolgozó anyukák is.
 

  Izgatottan mentünk be a gyár épületébe, ahol sok érdekességet és tudnivalót árultak el nekünk. Körbesétáltunk, és meglepetten tapasztaltuk, hogy milyen fejlett technológiával dolgoznak. Láthattuk, hogy a hatalmas tekercs sima papírból hogyan lesz napraforgó mintás illatos WC papír, ami becsomagolva, raklapra téve kerül a raktárba. Mielőtt átmentünk a raktárépületbe, megtudhattuk, hogy ezt az üzemcsarnokot nemrég újították fel, és mindössze hét ember dolgozik benne egy műszakban. Vezetőnk elmondta, hogy a gyár milyen termékeket készít, hova szállítanak ezekből. Megtudtuk, hogy a magyar háztartások 80%-ában megtalálhatók az itt készített papírtermékek. Az üzemcsarnok után megnéztük a raktárt, majd elsétáltunk az irodaházba. Itt az alsó szinten a könyveléssel, míg felül a kereskedéssel foglalkoznak. Minden nagyon érdekes volt, sok újdonságot láttunk.
 

Ezúton is szeretnénk megköszönni a 7.b osztály nevében a gyár vezetőinek a lehetőséget, hogy mindezt láthattuk, és Ildi néninek, hogy elvitt bennünket erre a kis kirándulásra.
 
 Kelemen Ramóna és Szabó Kamilla
 7.b osztályos tanulók

A lábatlani Forestben jártam
 
   Október 13-án a lábatlani Forestben voltam az osztályommal üzemlátogatáson. Nagyon sok érdekességet tudtam meg.  A gyárban naponta rengeteg árut termelnek az ott dolgozó emberek. Szalvétát, toalett papírt, papír zsebkendőt készítenek. Ezeket színezni is tudják, és különböző mintákat nyomtatnak rá, illetve bele, valamint illatosítják is. Már szinte minden munkát modern gépek végeznek, de azért kézi munkaerőre is szükség van. Az árut gépek csomagolják, majd ezután kerül a boltok polcaira. Két részlegben jártunk: az irodában, valamint az üzemcsarnokban. Az irodában dolgozók feladata a kapcsolattartás az üzleti partnerekkel.
  A Forest egy olyan cég, amelynek termékeire az embereknek minden nap szükségük van, minden háztartásban megtalálhatóak.
  Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy láthattam mindezt az osztálytársaimmal együtt.
 
Urbán Adrienn
7.b osztályos tanuló

forrás: aranyisi.hu


[ 2008.11.03. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek