nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Ősztől kerékpárral Bajót és Nyerges között oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Ősztől kerékpárral Bajót és Nyerges között
A teljes beruházás megközelítőleg 206 millió forint. Az önkormányzatok területarányosan biztosították az önerőt a projekthez.

A tervek szerint szeptember közepére befejeződik a kerékpárút kiépítése Nyergesújfalu és Bajót között. A települések önkormányzatai mintegy 125 millió forintot nyertek 2008-ban a megvalósításra a Közép-Dunántúli Operatív Program pályázatán.

A teljes beruházás megközelítőleg 206 millió forint. Az önkormányzatok területarányosan biztosították az önerőt a projekthez. A munkálatokat tavaly szeptemberben kezdték el a szakemberek.
forrás: kekduna.hu


[ 2009.06.23. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek