nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Oktatási hírek / Ovis-bölcsis csalogató oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Ovis-bölcsis csalogató
Április 18-án „Ovis-bölcsis csalogatóra” várjuk a gyermekeket, szüleiket, ahol betekintést nyerhetnek jelenlegi bölcsődéseink,óvodásaink életébe
A 2011/2012. tanévre szeretettel várjuk leendő bölcsődéseinket, óvodásainkat.

Április 18-án „Ovis-bölcsis csalogatóra” várjuk a gyermekeket, szüleiket, ahol betekintést nyerhetnek jelenlegi bölcsődéseink,óvodásaink tevékenységeibe,életébe. A bölcsődei beiratkozás egész évben folyamatos.

Az óvodai beíratás időpontja április 18-tól 22-ig tart, munkanapokon 8-16 óráig. Várjuk azokat a gyermekeket szüleikkel, akik 2012. május 31-ig betöltik 3. életévüket. Bővebb tájékoztatás az óvodáról a lábatlani honlapon található.

[ 2011.03.31. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-