nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Oktatási hírek / Ovis csalogató oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Ovis csalogató
2008. augusztus 27-én, szerdán 9 és 11 óra között picurkák és szüleik betekinthettek a Zengő Óvoda életébe.

Augusztus 27-én "ovis csalogatóra" hívtuk a kiscsoportos gyermekeket és szüleiket. A délelőtt ismerkedéssel, közös felszabadult játékkal, beszélgetéssel telt. Minden játékot, torna eszközt kipróbáltak a gyermekek a csoportszobában, a tornateremben és az udvaron egyaránt.A nap végén a gyermekek örömére kis meglepetés ajándékkal és vendéglátással kedveskedtek az óvónénik.Az óvoda kezdést megkönnyíti ez az ismerkedés, mert a gyermekek pozitív élményekkel feltöltődve, már ismerősként érkeznek az óvodába, az édesanyától való elszakadás kevésbé viseli meg őket.

Az óvodákról bővebben...

Korábban:

Tisztelt Szülők, Kedves Gyerekek!

A Zengő Óvoda dolgozói

„OVIS CSALOGATÓRA”

várjuk a 2005. június 1. és 2006. május 31-e között született gyermekeket és szüleiket.

2008. augusztus 27-én 9-11 óra között bemutatjuk óvodánkat, megismerkedhetnek programunkkal, betekintést nyerhetnek jelenlegi óvodásaink tevékenységeibe.

Szeretettel és kis meglepetéssel várjuk a gyermekeket és szüleiket.

Ráczné Fülöp Erzsébet
óvodavezető


[ 2008.09.18. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-