nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Óvoda felújítás oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Óvoda felújítás
A 40,8 millió forintos összköltségvetésű beruházás keretében a Zengő Óvoda, Óvoda utcai telephelye a volt Micimackó Óvoda épülete újulhat meg.

Uniós támogatásból energetikai korszerűsítés Lábatlanon

Lábatlan Város Önkormányzata 34 millió Ft uniós támogatást nyert el az „Épületenergetikai fejlesztések és közvilágítás energiatakarékos átalakítása” címet viselő pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv, Környezet és Energia Operatív Program keretében. A 40,8 millió forintos összköltségvetésű beruházás keretében a Zengő Óvoda, Óvoda utcai telephelye a volt Micimackó Óvoda épülete újulhat meg.

A beruházás során az Óvoda épületének utólagos külső hőszigetelése, a meglévő nyílászárók cseréje és a fűtési rendszer korszerűsítése valósul meg. A projekt célja az üzemeltetési költségek csökkentése az energiahordozókra fordított költségek lefaragásával. A pályázat csak a hőszigetelés, nyílászárócsere valamint a központi fűtés rendszer felújításának közvetlen költségeire nyújt támogatást, az egyéb szükséges javítások költségei az Önkormányzat önrészének összegét növelik.

A felújított Óvoda 2014. augusztus 25-ével kezdi meg működését.


[ 2014.07.21. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-