nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Oktatási hírek / Óvodai rajz, mely egymillió forintot ért oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Óvodai rajz, mely egymillió forintot ért
A Komárom-Esztergom megyei Lábatlani Zengő Óvoda nyerte az újHÁZ Centrum óvodafelújító pályázatát

Sajtóközlemény
Fürdőfelújítással segített az építőanyag-kereskedelmi vállalat

Sajtótájékoztató letölthető formában

A Komárom-Esztergom megyei Lábatlani Zengő óvoda nyerte az újHÁZ Centrum óvodafelújító pályázatát, melyre hatalmas volt az érdeklődés idén is, főként a vidéki intézmények körében. A kiválasztott óvoda fürdőjét Magyarország meghatározó építőanyag-kereskedelmi hálózata a nyertes rajz alapján alakította át egymillió forint értékben. Szekeres Nóra, a program nagykövete, az átadáson készített videóbejegyzésben mutatja be a teljesen megújult helyiséget.
2019. szeptember 20-án ünnepélyes keretek között adták át az álommosdót a Pöttöm Fürdő Program nyertes óvodájának. A Komárom-Esztergom megyei Lábatlani Zengő Óvoda és Bölcsőde mosdója 50 éves alapítása óta nem sok változáson ment keresztül, noha rengeteg kisgyerek használja nap mint nap.
A nyertes álommosdót Dr. Rázsóné Szórády Csilla, az újHÁZ Centrum cégvezetője és Szekeres Nóra műsorvezető adta át az ovisoknak: „Nagyon nagy boldogsággal tölt el, hogy a Pöttöm Fürdő Programra ennyire sok pályamű érkezik. Kivétel nélkül kreatív, kedves és vicces rajzaikból kitűnt mennyire komolyan vették és élvezték a feladatot a gyerekek. Felelős vállalatként, mi az újHÁZ Centrum, aki zászlajára tűzte a minőségi otthonok megteremtését, nagyon fontosnak tartjuk, hogy ahol erre nincs lehetőség önerőből, ott mi nyújtsunk támogatást.” – mondta Dr. Rázsóné Szórády Csilla, az újHÁZ Centrum cégvezetője.
„Nagyon szeretem ezt a programot és ennek több oka van: egyrészt közel áll a szívemhez az ovis korosztály, hiszen nekem is van egy ovis korú gyermekem, aki még középső csoportba jár és pontosan látom, hogy mire lenne szükségük az ilyen korú gyermekeknek. Másrészt egy közösség tehet egy közösségért. Hihetetlen ereje van az egymásra figyelésnek, a jobbító szándéknak. Sok-sok közösség tagjai vagyunk a mindennapjaink során, számomra az egyik ilyen nagy közösség, amely az én életemben is fontos, hogy a szülők közé tartozom. Ennek a közösségnek pedig talán a legfontosabb, hogy a gyermekeit biztonságos, szerető környezetben tudhassa. Éppen ezért is vállaltam az újHÁZ Centrum felkérését, hogy ismét a Pöttöm Fürdő Program nagykövete legyek, hiszen ezzel a kezdeményezéssel éppen ez a hálózat célja. ”– mondja Szekeres Nóra, a program nagykövete.
Az új fürdő kialakításában az óvodások fantáziája kapta a főszerepet, hiszen a saját maguk által megálmodott mosolygós állatok képei kerülek fel a mosdó falára, mint mesés dizájnmotívum. A fiúk külön kívánsága is teljesült, mely egy piszoár volt, hogy ne kelljen mindig a lányokra várni és minél hamarabb folytatódhasson a játék. A mosdót az újHÁZ Centrum egymillió forint értékben varázsolta újjá.
A felújított fürdőt Szekeres Nóra, a Pöttöm Fürdő Program nagykövete, videóbejegyzésben mutatja be, amely az alábbi linken tekinthető meg:
Videó az átadásról: https://youtu.be/lNlCaBEIhgA

Keretes

A programra közel száz óvoda jelentkezett, amelynek részeként közönségszavazáson is lehetett voksolni a beküldött rajzokra, így a tíz legtöbb szavazatot kapott pályázó az EU-s szabványok alapján honosított előírásoknak megfelelő kültéri játszóházat kapott ajándékba. Az újHÁZikókat már át is adták a szerencsés intézményeknek, hogy a szeptemberi óvodakezdés még több vidámsággal és játékkal teljen a gyerekeknek. Az építőanyag-kereskedelmi vállalat célja, hogy a nagysikerű pályázatból hagyományt teremtsen, így jövőre is folytatják óvodafelújító pályázatukat „Jót tenni jó” elnevezésű kampányuk keretén belül.

További információ:
pottomfurdo@uj-haz.hu
www.facebook.com/pottomfurdoprogram

Az újHÁZ Centrumról
Az újHÁZ Centrum egy teljes mértékben magyar tulajdonú, országos építőanyag-kereskedelmi hálózat, központja a Győr-Moson-Sopron megyei Tényőn található. A társaságot 1997-ben öt győri építőanyag-kereskedő alapította. 2005 óta zártkörű részvénytársaságként működik. Az újHÁZ Centrum országos hálózata több mint 90 telephelyet foglal magába, amelyeken mintegy 1900 főt foglalkoztat és széles választékát kínálja minden építőanyagnak, ami egy építkezéshez, felújításhoz szükséges. A vállalat 2018-as árbevétele 60,6 milliárd forint volt, amelyből közel 18 milliárd a Budapest környéki régióból származik. További információért keresse fel weboldalunkat: www.ujhazcentrum.hu

VIDEÓ az eseményről:
https://www.youtube.com/watch?v=lNlCaBEIhgA


[ 2019.10.02. ]
MEGOSZTÁS:

Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-
-