nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Özönvízszerű esőzés a Piszkei lakótelepen oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Özönvízszerű esőzés a Piszkei lakótelepen
Hétfő délután özönvízszerű eső zúdult Lábatlanra. Az esővíz-elvezető csatornák nem bírták elvezetni a nagy mennyiségű csapadékot.

Kedden délelőtt a Piszkei lakótelep utjaira rakódott iszap feltakarítása megkezdődött. A vizsgálatok szerint  csapadékvíz-elvezető csatornákat ismeretlenek lakossági kommunális hulladékkal töltötték fel, ez gátolta a víz elvezetését. Az önkormányzat a csatornákat minden évben takarítja, és évről-évre jelentős költséget jelent a lerakott lakossági hulladék elszállítása.

fotó: Schlepp Kristóf


[ 2009.07.07. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-
-
-