nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Oktatási hírek / Pályázat oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Pályázat
Bölcsőde kialakítására pályázik Lábatlan Város Önkormányzata

2008. április 29-i ülésén döntött arról a képviselő-testület, hogy "az önkormányzati fejlesztések támogatása területi kötöttségek nélkül (HÖF CÉDE) támogatás elnyerése" című pályázat keretében bölcsöde létesítésére nyújt be pályázatot.

Az önkormányzat 2007. évben már pályázott bölcsőde létesítésére, azonban akkor forráshiány miatt nem támogatták a pályázatunkat. Idén ismét lehetőség van a pályázat benyújtására. A vissza nem térítendő támogatás mértéke a teljes beruházás 60 %-a, legfeljebb 20M Ft. A tervek szerint a Zengő Óvoda mellett működő bölcsődei csoport elhelyezésére új rendeltetési egység kerülne kialakításra. Sikeres pályázat esetén a tetőszerkezet is felújításra kerülne. A beruházás összköltsége mintegy 12M Ft, melyből az önkormányzat által biztosított saját forrás csaknem 4,8M Ft.

kg

Lábatlan óvodái tovább..


[ 2008.05.02. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek