nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Oktatási hírek / Pályázat oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Pályázat
Drogmegelőzés és egészségfejlesztés az iskolában

Lábatlan a biztonság szigete

Az Arany János Általános és Alapfokú Művészeti Iskola pályázatot nyújtott be "Lábatlan a biztonság szigete" címmel az  ESZA Európai Szociális Alap Nemzeti Programirányító Iroda Társadalmi Szolgáltató Kht-hoz egészségfejlesztési-drogmegelőzési tevékenység támogatására.

A pályázat célja az iskolai drogprevenciós, egészségfejlesztési és egészségnevelési tevékenység előmozdítása és támogatása. A kiírás keretében támogatandó programok az iskola pedagógiai programjára, illetve annak szerves részét képező iskolai egészségfejlesztési, egészségnevelési feladatokra, továbbá az abban megfogalmazott drogstratégiára épülnek. Hosszabb távon a pályázat célja az iskola képessé tétele az egészségfejlesztési tevékenység ellátására.

Függőség

Az iskola Székely Zoltán Kistérségi bűnmegelőzési koordinátor és Bárdos Zoltán a helyi Polgárőrség vezetője bevonásával komplex drogprevenciós klubfoglalkozások lebonyolítását tervezi. Sikeres pályázat esetén a foglalkozások elsősorban  az 5-8. évfolyamos tanulók számára lesznek elérhetőek 2008. szeptembere és 2009. májusa között.

kg

Kapcsolódó linkek:

Komplex kistérségi szabadidő program
Polgárőrség Lábatlan
Arany János Ált. és Alapfokú Művészeti Iskola


[ 2008.05.30. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
Bárdos Zoltán