nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Oktatási hírek / Pályázat 10-14 éves gyerekeknek oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Pályázat 10-14 éves gyerekeknek
A pályázat témája:
Mit jelent számomra az, hogy európai uniós állampolgár leszek? (Kilátások, lehetőségek, jövőkép, stb.)
Hogyan őrizhetem meg az unióban magyarságomat, a nemzeti hovatartozás érzését? (Az anyanyelv szeretete és ápolása, magyar történelmi ismereteim bővítése, nemzeti és helyi hagyományok tisztelete és ápolása, szűkebb és tágabb környezetem védelme, stb.)
Ha a pályázatodat fényképpel, rajzzal vagy egyéb képzőművészeti alkotással is színesíted, esélyesebb vagy a dobogóra kerülésre! A pályázat terjedelme max. 3 gépelt oldal lehet 1,5-es sorközzel.
A pályázat jeligés, tehát a nevedet ne írd rá, csak a jeligédet. Külön borítékba rejtsd el neved és iskolád címét a pályázati anyagba! Beküldési határidő: május 21.
Cím: Petőfi Sándor Általános Iskola Lábatlan
Eredményhirdetés: május 26. 16 óra Petőfi Sándor Általános Iskola – Lábatlan Jó munkát kívánunk, várjuk a pályázatodat!
Értékes könyvek várnak rád – és persze a dicsőség, amit iskoládnak szerezhetsz! Pályázatodból az is kiderül, hogy látogatod-e Lábatlan honlapját, hiszen ez a pályázati kiírás csak itt látható!
[ 2004.05.02. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek