nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Pályázat oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Pályázat
Közösen pályázhatnak a szlovák-magyar határmenti térségek

Ismét lehet pályázni a magyar-szlovák határmenti térségek közös fejlesztését szolgáló programokra. A pályázat második fordulójában összesen 50 millió eurót nyerhetnek a pályázók- jelentette be Révkomáromban a Magyarország-Szlovákia Határmenti Együttműködési Program irányító hatóságának vezetője. Újdonság, hogy a támogatható területek kibővültek a kutatás-fejlesztés, az egészségügy és a információtechnológia területével.

Az első fordulóban 106 fejlesztési tervet támogattak, közel 60 millió euró ráfordításával.

A program magyar és szlovák szakmai igazgatósága a napokban közös kerékpártúrán járja be a Pozsony-Budapest útvonalat, az együttműködési célok népszerűsítése érdekében.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2009.07.02. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek