nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Pályázati hírek oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Pályázati hírek
Az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a GAZDANet programhoz nyújtott támogatások igénybevételének részletes feltételeiről
Megjelent a vidékfejlesztési miniszter 60/2012. (VI. 28.) VM rendelete az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a GAZDANet programhoz nyújtott támogatások igénybevételének részletes feltételeiről. A rendelet értelmében a mezőgazdasági termelők vissza nem térítendő támogatást vehetnek igénybe internet csatlakozásra alkalmas konfiguráció beszerzéséhez az alábbi feltételek mellett:
• üzemmérete 0-4 EUME közötti
• szerepel az MVH ügyfél nyilvántartási rendszerében
• legalább egy saját névre szóló ügyfélkapuval rendelkezik
• a rendelet mellékletében szereplő képesítések legalább egyikével rendelkezik, vagy vállalja, hogy részt vesz egy ezen jogcím keretében szervezett képzésen
• vállalja, hogy az üzemeltetési időszak végéig (5 év) a konfigurációt üzemben tartja
• havonta egyszer belép a GAZDANet oldalra
• regisztrál az MVH hírlevél szolgáltatásra
A támogatás mértéke az elszámolható kiadások 40%-a, fiatal gazdálkodók esetében 50%-a, de legfeljebb 90 ezer forint támogatás nyújtható.
A támogatási kérelmeket elektronikus úton, ügyfélkapun keresztül kell benyújtani az MVH részére 2012. szeptember 1 – 30. között.
Szilágyi Norbert
falugazdász
06 70 436 33 24

[ 2012.09.04. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-