nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Pályázatok oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Pályázatok
Jól szerepelt a kistérség

Jól szerepeltek az Esztergomi Kistérség települései

Megyénk kistérségei közül az esztergomi szerepelt legjobban az útfelújításokat és a kötelező feladat-ellátások fejlesztését célzó regionális pályázaton, így közel 120 millió forinthoz jutnak a kistérség települései. Útfelújításra Esztergom, Pilismarót, Dömös és Bajót kapott támogatást, de ebből a pénzből fog megújulni a mogyorósbányai ravatalozó, a süttői közösségi Udvarház, a nyergesújfalui óvoda és uszoda, illetve ennek segítségével alakítják ki a lábatlani bölcsődét is.

[ 2008.07.11. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-