nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Oktatási hírek / Pályázik a Kuckó oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Pályázik a Kuckó
A két éves programhoz 8-20 millió forint pályázható
Uniós támogatásra pályázik lábatlani székhellyel működő "Kuckó" Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálat. A gyermekek és fiatalok integrációjára fókuszáló 2 éves program benyújtásához nem kell önerőt biztosítania a Szolgálatnak. A szervezetek minimum 8, maximum 20 millió forint támogatást igényelhetnek a projekt keretében. Pozitív elbírálás esetén az összeget a szolgáltatások fejlesztésére vagy tárgyi eszközök beszerzésére fordíthatják a Kuckósok. A pályázat benyújtási határideje augusztus 10.

[ 2008.08.03. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-