nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Panel plusz oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Panel plusz
Panelprogram Lábatlanon. Egyharmadot fizet, kétharmadot kap.

Legutóbbi testületi ülésén a képviselő-testület elfogadta az "iparosított technológiával készült lakóépületek energia megtakarítást eredményező felújításának, korszerűsítésének támogatásáról" rendelkező helyi jogszabályt. A rendelet szerint az önkormányzati támogatás mértéke a teljes költség egyharmada, de legfeljebb lakásonként 400e Ft. A fennmaradó részt az állam és a tulajdonos teszi hozzá a felújításhoz. Az önkormányzat idei költségvetésében már különített el összeget a panel plusz programra.

kg

Lakótelep


[ 2008.05.03. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek