nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Panel program oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Panel program
A Panel Program visszajelzésére vár a lábatlani Piszke lakótelep egyik tömbje. A településen egy lakóközösség nyújtotta be támogatási kérelmet.

Visszajelzésre vár a Panel pályázaton indult lábatlani lakóközösség


A Panel Program visszajelzésére vár a lábatlani Piszke lakótelep egyik tömbje. A településen egy lakóközösség nyújtotta be támogatási kérelmét az energia-megtakarítást eredményező korszerűsítésre.

A lakók pályázatát a város önkormányzata is támogatta. Ha az állami támogatásról pozitív visszajelzés érkezik, akkor a helyi jogszabály szerint, az önkormányzati támogatás mértéke a teljes költség egyharmad része, de legfeljebb lakásonként 400 ezer forint lesz. A maradék részt a tulajdonos és az állam teszi hozzá a beruházáshoz.


[ 2008.11.11. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-