nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Papírgyár-harmadszor oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Papírgyár-harmadszor
Még dolgoznak a Papírgyár értékbecslésén, várhatóan októberben írják ki az eladásra vonatkozó pályázatot.

Harmadszor hirdetett pályázatot a Piszke Papír Zrt. vagyonelemeinek eladására az AFI Felszámoló és Vagyonkezelő Zrt. Az eddigi pályázatok eredménytelenek voltak, többek között a hitelezői kifogások miatt.

A harmadik pályázatban több mint félmilliárd forint áron 10 tételt hirdettek meg. A benyújtási határidő október 5, a döntés kihirdetésére október 9-én kerül sor.

Jelenleg dolgoznak a papírgyár összes vagyonának értékbecslésén és várhatóan októberben írják ki a  teljes gyár eladására vonatkozó pályázatot.  Az üzemet úgy szeretnék értékesíteni, hogy a termelés újraindítható legyen.

forrás:24óra napilap


[ 2009.09.24. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek