nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Papírgyár-Megbeszélés oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Papírgyár-Megbeszélés
Zatykó János országgyűlési képviselőt tájékoztatták szerdán a szakszervezet vezetői a lábatlani Papírgyárral kapcsolatban kialakult helyzetről.

Zatykó János

2009. március 4-én 16 órai kezdettel Harsányi Imre, a Piszke Papír Zrt. Szakszervezeti Választmányának elnöke, valamint a jelenlévő résztvevők tájékoztatták Zatykó János  országgyűlési képviselőt a Piszke Papír Zrt-vel kapcsolatban kialakult helyzetről. A megbeszélésen jelen volt Török István polgármester és Boda Csaba alpolgármester is.

Zatykó János ígéretet tett arra, hogy a rendelkezésére álló eszközökkel segítséget próbál nyújtani a dolgozóknak.


[ 2009.03.05. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek