nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Papírgyárat avattak Lábatlanban oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Papírgyárat avattak Lábatlanban
Átadták a Forest-Papír Kft. új toalettpapír-gyártó üzemét Lábatlanon. A 2,5 milliárd forintos beruházással felépült üzemben évente 10 ezer tonna terméket állítanak elő.
A társaság beruházása mintaprojektként mutatja a kormányzat céljait, magyar tulajdonú vállalkozásként, termelővállalkozásként fejlődik és teremt új munkahelyeket - mondta Völner Pál, infrastruktúráért felelős államtitkár az üzem átadása alkalmából.

Bodrogai Ferenc ügyvezető tájékoztatása szerint beruházással a Forest-Papír Kft. eddigi évi 20 ezer tonnás tekercses kapacitása 10 ezer tonnával bővült, és 20 új munkahely jött létre. A vállalat tervei szerint a fejlesztéssel középtávon 10 milliárd forinttal nőhet az árbevétel.

Az új üzemet a korábban csődbe ment piszkei papírgyár egykori karbantartó részlegében alakították ki, összesen 6800 négyzetméternyi területet építettek be, ebből 2000 négyzetméteren folyik a termelés, 4300 négyzetmétert raktárként használnak.

Az itt előállított termékek dupla puha cellás eljárással készülnek, amely a vállalat saját fejlesztése.

A Forest-Papír Kft.-t 1994-ben három korábbi munkatársával hozta létre Bodrogai Ferenc, a volt lábatlani papírgyár kereskedelmi és marketingvezetője. A társaság jelenleg 19 országba exportál háztartási papírtermékeket, 2013-as tervezett nettó árbevétele eléri a tízmilliárd forintot, 220 főt foglalkoztat.


(Forrás: http://veddamagyart.info/gazdasag/6968-papirgyarat-avattak-labatlanban)


[ 2013.12.17. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-