nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Papírgyári fórum oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Papírgyári fórum
A kényszerből elbocsátott dolgozókat segítő fórumot, börzét rendeztek hétfőn a papírgyárban.

A kényszerből elbocsátott dolgozókat segítő fórumot, börzét rendeztek hétfőn a papírgyárban.

Több mint száz papírgyári dolgozótól válik meg a település egyik legnagyobb foglalkoztatója – s lehet, hogy ez a szám még növekedhet. Számukra szervezték azt a találkozót, melyen megjelentek az álláskeresők segítői mellett már az új állásajánlók is.

A korábban jól prosperáló üzem meglehetősen „lelakottnak” tűnő, a parkolóból megközelíthető könyvtárába zsúfolódott be hétfőn délben az a mintegy száz érintett, akiket ma már nem munkanélkülinek kell nevezni: ők a leendő álláskeresők. Ettől a helyzet persze nem lesz jobb, sziszegnek az ajkak, mikor elhangzik, a lehetséges támogatások hogyan csökkennek nettóra, hogy fogynak el néhány tízezerre meglehetősen rövid idő alatt.

Pedig Miavecz Aladár és munkatársai, az esztergomi munkaügyi központ szakemberei minden lehetséges védekező eszközt ismertetnek a nyilvántartásba vételtől a lehetséges képzéseken át a segélyezésig. Már megjelentek környező települések munkát kínáló ügynökei is; még a fővárosból is jöttek papírgyári érdekeltségek megbízottjai. Hogy mire jutottak, hogy ki, mikor, mihez juthat hozzá, a jövő titka: az első találkozó komor csöndben, papírsuhogásban zajlott. Az adatfelvételt sokaknál csak jóval később követi az új munkahely ígérete.

forrás:kemma.hu

Előzmények


[ 2008.11.11. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek