nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Parlagfű-írtás oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Parlagfű-írtás
Szeptember 15-ig 15 fő írtja a parlagfüvet Nyergesújfalun közmunkaprogram keretében

Szeptember 15-ig írtják a parlagfüvet Nyergesújfalun az önkormányzati területeken a városban működő közmunkaprogram résztvevői. A település testülete a Közép-Dunántúli Regionális Munkaügyi Központ pályázatán szerepelt sikeresen, ezért 90 százalékos támogatást nyert a programra.

A Munkaügyi Központ ezen felül 45-45 ezer forintot biztosított még a gyommentesítéshez szükséges eszközök, munkaruházatok beszerzésére is. A projekt keretében az önkormányzat 15 főt foglalkoztat 3 hónapig Nyergesen.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2008.08.14. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek