nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Pártoló tagsági kártya oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Pártoló tagsági kártya
A Lábatlani Egyetértés Sportegyesület pártoló tagsági kártyát bocsátott ki az egyesülettel szimpatizáló embereknek. A kártya 3000, 5000 vagy 10.000 Ft.
Már kapható a Lábatlani Sportegyesület pártoló tagsági kártyája!

A Lábatlani Egyetértés Sportegyesület pártoló tagsági kártyát bocsátott ki az egyesülettel szimpatizáló és ezzel támogatni akaró embereknek. A kártya 3000, 5000 és 10.000 Ft-ba kerül. Mindenki maga döntse el hogy mennyiben tud hozzájárulni a sportegyesület jobb és eredményesebb működéséhez.

A kártya tulajdonosa jogosult a 2008-as évben az egyesület mérkőzéseit ingyen megtekinteni és egyéb szolgáltatásait igénybe venni.

Továbbá részt vesz az utolsó hazai labdarúgó mérkőzés szünetében sorra kerülő sorsoláson.
A támogatást természetesen célirányosan szakosztályoknak is lehet adni. Az egyesületnek 7 szakosztálya van: kézilabda, labdarúgás, judo, tenisz, íjászat, bowling és atlétika.

A pártoló tagsági kártyához hozzájutnak a Lábatlani ESE hazai mérkőzésein, illetve érdeklődni lehet Khéner László Egyesületi Elnöknél a 06-20-37-99-097-es számon.

Támogatásukat előre is köszönjük!

Khéner László
Lábatlani ESE Elnök

[ 2008.09.12. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-