nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Oktatási hírek / Pedagógusnap oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Pedagógusnap
Pedagógusnap alkalmából (is) őszinte tisztelettel köszöntjük településünk pedagógusait!

Kedves Pedagógusok! Tisztelt oktatásban Dolgozók!

A pedagógusnap alkalmából őszinte tisztelettel köszöntjük Önöket és köszönjük áldozatos munkájukat a város valamennyi diákja, szülője és lakója nevében.

Nincs olyan ember, aki ne gondolna vissza tisztelettel pályáját elindító nevelőjére, példaként tisztelt pedagógusára és ne lenne büszke kibocsátó óvodájára, iskolájára, és ne érezné ma is úgy, hogy bár évek és évtizedek teltek el azóta, de szíve még mindig ahhoz az egykori nagy családhoz húzza.

Az oktatás-nevelés közös munka, ahol a társadalom, a család és a pedagógus csak együtt tudja betölteni feladatát, csak csapatként lehet biztos jövőjének záloga. Kívánjuk, hogy e nagy csapat minden tagja egymást segítve teljesíteni tudja ráháruló feladatát közös ügyünk, gyermekeink és rajtuk keresztül mindannyiunk jövője érdekében. A tanév végeztével megköszönjük valamennyi pedagógus és az oktatás-nevelés valamennyi munkatársának gyermekeink érdekében végzett áldozatos munkáját, helytállását.

A közelgő nyári szünetre jó pihenést, feltöltődést kívánunk mindenkinek.

[ 2008.06.03. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-