nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Oktatási hírek / Pedagógusnap oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Pedagógusnap
Pedagógusnap alkalmából 2013. június 7-én a Gerenday Közösségi Házban tartott rendezvény keretében köszöntötte Dinnyés István polgármester városunk iskolai és óvodai pedagógusait

„Olyan lesz a jövő, mint amilyen a ma iskolája” (Szent – Györgyi Albert)

Hazánkban 1951-től ünneplik meg a pedagógusokat. E nap minden évben lehetőséget kínál arra, hogy elismerjék a kimagasló oktató-nevelő tevékenységet.


Pedagógusnap alkalmából 2013. június 7 – én (csütörtökön) a lábatlani Gerenday Közösségi Házban tartott rendezvény keretében köszöntötte Dinnyés István polgármester városunk iskolai és óvodai pedagógusait, nevelőit, valamint közintézményben dolgozóit.


A résztvevőket a Zengő óvoda végzős nagycsoportosai ajándékozták meg kedves kis műsorukkal.


Dinnyés István ünnepi beszéde végén emléklapot adott át Harcsik Miklósné korábbi óvoda - később bölcsödevezető részére nyugdíjba vonulása alkalmából.


Schrenk Péter iskolaigazgató pedig jubileumi oklevelet adott át Héjjasné Albert Andrea, Patyi Péterné és Bérces Ferencné részére.


[ 2013.06.07. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-