nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Oktatási hírek / Pedagógusnap Lábatlanon oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Pedagógusnap Lábatlanon
Kifejtette, hogy a lexikális ismeretek mellett a tudás gyakorlati alkalmazása növekvő szerepet kell, hogy betöltsön a jövő generáció oktatásában.

Pedagógusnap alkalmából június 7-én Dinnyés István polgármester a lábatlani Gerenday házban tartott ünnepségen köszöntötte a település pedagógusait, illetve az oktatási szférában dolgozókat. Az ünnepségen a Micimackó Óvoda nagycsoportos gyermekei adtak elő színvonalas műsort, mellyel az intézmény vezetőjétől is búcsúztak nyugállományba vonulása alkalmából. 

Ezt követően a polgármester megköszönte a pedagógusok kiemelkedő munkáját, melyet az oktatás és intézményfenntartás övezte bizonytalanságok ellenére kell végezniük. Kifejtette, hogy a lexikális ismeretek mellett a tudás gyakorlati alkalmazása növekvő szerepet kell, hogy betöltsön a jövő generáció oktatásában.

Végül Schaffer Ágnes nyugállományba vonuló óvodavezető részére a Köz Szolgálatáért kitüntetést, valamint miniszteri elismerésként a Pedagógus Emlékérmet,
Balogh Erzsébet részére Pedagógus Emlékérmet, továbbá Kapu Sándorné és Czigány Gáborné részére a város képviselő-testülete nevében nyugállományba vonulásuk alkalmából oklevelet adott át a város vezetője.

Lábatlan Város Önkormányzata


[ 2012.06.07. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek